Inte alla kan få ett eget hem – bli FADDER!


Så här inför julen känner vi lite extra för de hundar och katter i hägnet som aldrig kommer att få glädjen av ett eget hem. De kanske har medicinska problem eller är för traumatiserade för att kunna resa. Några lever sitt liv i en inhägnad medan andra går fritt utanför hägnet. Samtliga är älskade för den de är och samtliga ska erbjudas bästa möjliga liv under de förutsättningar som råder. Mat ska ligga i skålen, veterinären ska titta till dem och hjälpa vid behov. Övrig personal ska kunna erbjuda stunder av stimulans eller bara närhet. Liggplatsen ska vara varm och torr. Våra volontärer hälsar regelbundet på dem vilket är väldigt uppskattat. Dessa hundar och katter är dock kostsamma för SaveTheDogs och det är faddrarnas stöd som garanterar deras väl. Det finns både hundar och katter som idag saknar faddrar. Med julen inför dörren bjuder vi därför in DIG som vill hjälpa på distans. Du är viktig för Ditt fadderdjur, för Hundhjälpen och för SaveTheDogs.

Läs mera om fadderprogrammet här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: