Timons enda önskan inför jul – ett eget väntande hem!

Vår månadshund för december, Timon, är den hund som varit med längst i Hundhjälpens adoptionsprogram. Denne underbare kille söker ännu sitt hem och för oss är det ofattbart att han inte redan sedan länge får glädja en familj i Sverige. Timon har ju allt som krävs för att få bli någons allra bäste vän! Han har sol i blicken och en mjuk nos som vänligt snusar på en. Han är kontaktsökande och snäll, nyfiken och promenadsugen, en kamrat på skogsstigar och hemma i soffan. Men – ingen erbjuder honom sin eviga vänskap. Visst ändrar vi på detta? Det är ett sorgligt besked – att vara längst i programmet – utan hem. Vem öppnar nu sitt hem och sin famn för denne fantastiske kille – innan solen i blicken slocknar och ersätts av resignation? Vem? Vi söker också Dig som i avsaknad av ett permanent hem kan ge honom chansen att få komma till Sverige där sökandet kan fortsätta – med ett jourhem som bas. Hör av Dig – Timon behöver nu ett lyft i sitt torftiga liv – för att bli världens lyckligaste hundkille. Framtiden blir julklappen!

 

Läs mera om Timon här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: