Måndag är Monday´s dag – ensam kvar!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tänk om jag som heter Monday kunde få mitt nya hem på en måndag – men det går förresten lika bra på en tisdag också – eller vilken dag som helst. Alla mina syskon har flyttat och jag som kanske är den snällaste av dem är fortfarande kvar. Hur kunde det bli så illa, när jag gör allt för visa hur mycket jag längtar efter ett eget hem och egna människor. Jag är bara 9 månader gammal och känner mig ledsen nu. Visst finns det väl någon för mig också? Jag lovar att göra mitt allra bästa för att bli den bästa hunden i världen. Jag ska leka med dig och sova nära på natten, ta dig med ut i naturen där vi kan upptäcka spännande föremål, eller bara sitta och lyssna på fåglar. Snälla, välj mig – jag är ensam kvar och känner mig både övergiven och sorgsen.
Voff från Monday.

Läs mer om Monday här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: