Uppdatering julinsamling- hjälp oss att hjälpa! ❤️❤️❤️

Till dags datum har det samlats in julklappar till 13 katter- 37 katter står fortfarande utan.
29 hundar kommer få sin julklapp- 421 saknar fortfarande.

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430

I vår lilla del av världen är vintern en rolig tid för många hundar. De leker och busar i snön, gör rivstarter så snön yr eller far fram som små plogar med nosen nerkörd i det vita. Glädjen att söka och gräva efter saker i snön är påtaglig. Svenska katter sitter ofta i fönstren och tittar på snöflingorna som faller eller de fåglar som matas utanför.
…………som i en annan värld lever hundarna i Rumänien. De leker inte i snön och grävandet i snön resulterar heller inte i många matbitar. Vintern är en plågsam tid för hundar försvagade av hunger, skador eller sjukdom. Kylan är i regionen tidvis mycket sträng och ihållande. Många gatuhundar fryser eller svälter ihjäl. De nödställda hundar och katter som har turen att bo kring Cernavoda får hjälp av SaveTheDogs. Även djuren som lever nära STAAD få sin trygghet där. Djuren i samhället stödmatas – nödvändigt för deras överlevnad. Hundarna i hägnet huttrar i kylan. Även de behöver en guldkant i tillvaron – och under den kallaste månaden, januari, extra näringsrik mat för att orka hålla värmen. Vi skämmer här hemma bort våra husdjur kring jul – låt oss dela med oss till de som har minst. 450 omhändertagna hundar och 50 katter väntar nu på en julklapp – från Dig! Ev överskott går till stödmatning för de hundar som lever ett utsatt liv på Cernavodas gator.

Hund-julklapp – tuggsak, leksak, extra näringsrik mat under januari – 250 kr.

Katt-julklapp – kattgodis, leksak, extra näringsrik mat under januari – 100 kr

Ge från hjärtat! Vi kommer med några dagars mellanrum att rapportera på Facebook hur många hundar och katter som nu har paket att vänta till jul – och hur många paket som saknas. Filmen nedan är från en tidigare julklappsutdelning.

Du kan även beställa vårt fina jul-gåvogram där du som julklapp till en vän för dennes räkning ger en gåva till Rumäniens utsatta hundar.

Sätt in Din gåva märkt ”Hund-julklapp” eller ”Katt-julklapp” till Plusgiro 355 425-0 alt swisha till 123 1721430. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.

TACK!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d