AKUT- SNABB HJÄLP TILL SÖTASTE LINDA!

Endast 9 månader gamla Linda är en av de hundar som mår sämst i hägnet. Hon klarar inte av den stora mängden hundar, där hon ideligen knuffas undan och förvisas till en osynlig tillvaro. Hon drar sig nu själv undan allt mer, ledsen och förtvivlad. Personalen har inte den tid som behövs för att kunna hjälpa henne utan nu behöves hjälp utifrån. Linda är fortfarande en valp och saknar helt livserfarenhet. Vi söker för henne akut ett lugnt och tryggt hem alternativt foderhemsplacering tills det rätta hemmet uppenbarar sig. Då Linda inte mår bra är situationen brådskande och hon behöver komma till Sverige i december. Kan DU ge den största julklappen man kan ge – en dörr som öppnas och välkomnar Linda – för evigt eller tills evighetshemmet uppenbarar sig. Snälla djurvän – hör av dig!

Läs mer om Linda här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: