Ensam kvar – lilla Tuva!


Nu är det faktiskt lite ledsamt – mamma har flyttat till Sverige redan och syster Viola är på väg dit. Jag vill inte bli ensam kvar här i Rumänien men rätt hem för mig har ännu inte dykt upp. Jag vill fira jul hos min egen familj och få egna paket att öppna – och busa runt lite i snön med mina nya leksaker. Kan Du hjälpa mig med det?

Jag är en glad och snäll, liten tjej på bara 8 månader som önskar mig en snäll familj som vill skämma bort mig och leka med mig. Jag vill bo i en ganska lugn miljö då jag inte sett något av världen än. Det där med skogspromenader låter som en trevlig sak. Jag vill också gärna ha en trevlig hundkompis i mitt hem, men ingen bjässe för då blir jag lite rädd. Finns katt ska jag inte busa så mycket med den.

Får jag flytta till Dig? Hör av Dig till Hundhjälpen så köper de min biljett och så ses vi på Arlanda.

Hälsningar,
Tuva

Läs mera om Tuva här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: