18 november – Emmas liv ligger nu i veterinärernas händer!

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “Emma”.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi bär alla med oss lilla fölet Emma i våra hjärtan – det lilla fölet som fick en så brutal start på livet och som kämpat för att överleva med sin svårt missbildade käke. Nu har hon opererats! Allt har gått bra och Emma är vaken men givetvis svårt medtagen och desorienterad efter det stora och komplicerade ingreppet. Efter en vecka kommer veterinärernas dom – blev allt som planerat eller inte – men man är redan nu försiktigt optimistiska. Fighten står nu mot infektionsrisken och post-operativa komplikationer. Emma får tillsvidare sin näring på konstgjord väg.

Operationen leddes av veterinär Palle Brink, verksam vid Jägersro Hästklinik, som tidigare med bra resultat kunnat hjälpa vid liknande fall. Emma fick sin chans till ett nytt liv tack vare alla generösa människor som donerat till hennes väl. Nu håller vi gemensamt alla tummar vi har för vår lilla hjältinna – faran är inte avblåst än.

Om Emmas bakgrund kan Du läsa här

Snälla djurvän – bistå Emma under hennes långa rehabilitering. Sätt in Ditt bidrag märkt ”Emma” till plusgiro 355 425-0 alternativt Swish 123 1721430. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: