Sara D – la revedere – until we meet again!

Sara D anlände från Italien till hägnet i Cernavoda för tre år sedan för att arbeta med SaveTheDogs adoptionsverksamhet. Det är ett tufft jobb och samhället är hårt att leva i. Sara undrade snabbt vad hon gett sig in i och hur hon skulle stå ut – men det gjorde hon och med bravur! Det har nu gått tre år och Sara gjorde i fredags sin sista arbetsdag inför återvändandet till Italien. Sara har varit Hundhjälpens särskilda kontaktperson och vi har haft en fantastisk relation där vi uppskattat Sara för dels hennes professionalism, dels för hennes härliga personlighet som många av våra resenärer också fått uppskatta. Det blir ett stort tomrum efter Sara, men vi ser fram emot att fortsätta det fina samarbetet som redan påbörjats med Francesca som nu tar över.
Dagarna i Cernavoda är arbete och arbete och arbete – men även roliga stunder när man bara kan vara och njuta av samvaron med alla djur. Den lilla filmen nedan visar en annan sida av livet kring hägnet än vad vi är vana att se:

Sara, thank you for the past three years and the wonderful co-operation we have enjoyed. We wish you luck on the path of your future life and hope to run into you some time in Cernavoda when you visit. // All of us at Hundhjälpen


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d