Det är dags nu – Emmas framtid avgörs den 18e November!

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “Emma”.


Nu är operationsdatum satt för vår älskade, lilla Emma, fölet som likt en sopsäck kastades ur en bil vid några dagars ålder och som skulle ha dött en kvalfull död om inte SaveTheDogs funnits. Emma har en ovanlig missbildning i sin käke vilket omöjliggör för henne att äta själv – hon flaskmatas otaliga gånger varje dygn. Tidigare var det komplicerade ingreppet planerat att göras i Cluj, men valet föll slutligen på en privat klinik i Zetelaka, Transsylvanien. Här kunde erbjudas bättre kvalitet vad gäller såväl medicinsk hygien som eftervård. Vår lilla Emma är värd det bästa.

Ytterligare en god nyhet är att Palle Brink, ägare och verksam vid Jägersro Hästklinik, som framgångsrikt opererat liknande fall kommer att flyga till Rumänien för att bistå vid operationen, en stor trygghet. Vi är väldigt tacksamma för Palles engagemang.

Byte av klinik till tryggare förhållanden och medverkan av veterinär Palle Brink kommer givetvis att höja budgeten som fram till nu var i stort finansierad. Vi ber därför alla djurvänner att ställa upp ännu en gång för Emma – hjälp henne genom denna svåra operation. Vi behöver finansiera ytterligare ca 20 000 kr för att Emma ska få bästa möjliga vård och förutsättningar. En dag kommer hon att kunna beta på fälten kring Footprints of Joy, fristaden där hon räddats till livet en första gång och där man varje dag kämpat för att få hennes näringsbehov tillgodosett. Nu är det dags!

Om Emmas bakgrund kan Du läsa här

Snälla djurvän – sätt in Ditt bidrag märkt ”Emma” till plusgiro 355 425-0 alternativt Swish 123 1721430. Vill du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.

TACK FRÅN EMMA!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: