Vår stora karamell – månadshunden Candy!


Som en stor gräddkola är hon – vår månadshund Candy – gul, söt och underbar! Candy som har ett mycket stort människointresse trivs inte alls i hägnet utan önskar sig en bättre tillvaro där hon får ta hand om egna människor på heltid. Hon är en god lyssnerska och kommer att ställa upp till 100% när det gäller aktiviteter. Med sin lyhördhet och stora intelligens är hon en fantastisk följeslagare, lojal och stabil. Vänlig som få. Candy vill bo som enda hund i sitt nya hem och heller inte med katter. Inga småbarn. Du bör bo i en relativt lugn miljö och ha mycket tid att umgås med denna pärla. Vi söker Dig med stort hundintresse och erfarenhet. Mys med Candy i soffan när vintervindarna viner!

Läs mera om Candy här.

Intresseanmälan finner Du här.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d