Månadens Guldhund – Leslie!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Från att ha hittats som pytteliten valp under ett brofäste vid Svarta Havet till livet idag vid det lilla hägnet STAAD – har Leslie missat så mycket av det som ett gott hundliv ska innebära. Vår gyllene Leslie har så mycket att erbjuda – allt mellan att vara promenad- och äventyrskamrat till en bästis i tv-soffan. Hon är en klipsk och pigg tjej som far illa i hägnet där livet är enahanda och kvalitetstiden med de människor hon älskar är så knapp. Leslie önskar sig ett roligt och varierande liv där hon får vara väldigt viktig för någon. Med sin positiva inställning kommer hon att göra sitt bästa för att bli ”världens bästa hund” och vi är säkra på att hon kommer att lyckas. Vi söker nu Leslies evighetshem där hon får bli den fantastiska hund och kamrat hon har kapacitet och vilja att bli. Vem är den lycklige som får busa med Leslie i snön i vinter? Hör av Dig! Leslie behöver Dig!

Läs mera om Leslie här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d