Vintern blir isande kall – varje år!

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430

Det viner snart om knutarna även i Rumänien. Det kommer att snöa och bli kaos i Cernavoda. Det kommer att bli dagar när temperaturen är mellan -10 och -20 grader. Hundar, hästar och åsnor i hägnet fryser. Hundarnas inhägnader har en inne-del som behöver fyllas med stora mängder värmande halm där de kan krypa in. Detta gäller även kojorna för de hundar som lever fritt kring hägnet. Hästarna behöver tjocka liggunderlag för att inte kylas av marken i sina små stall. Åsnorna behöver mjuka, torra liggplatser under sina tak. Det behövs halm i mängd. SaveTheDogs bäddar också med halm till de hundar som lever ute i samhället för att de inte ska frysa ihjäl. Dessa stödmatas även regelbundet. Halmen köps in nu och måste finansieras. Behovet är ca 20 000 kr för att täcka alla behov. Vi tar på oss att hjälpa med detta. Visst är DU med?

Sätt in Ditt bidrag märkt ”Halm”, plusgiro 355 425-0, swish 123 1721430. Vill Du att Ditt namn publiceras i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d