En pärla i päls – underbara månadshunden Anda!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Anda är en tjej som haft en fin utveckling och det gör ont i hjärtat att hon ännu inte belönats med ett eget hem. Från att ha varit ganska tillbakadragen är hon nu full av livsglädje och kärlek att dela med sig av. Personalen hälsas med glada svansvift och bland de andra hundarna utmärker hon sig med sin fina kommunikation vilket gett henne flera riktigt goda vänner. Andas tid slösas bort i hägnet – hon har potential för så mycket mer, en blivande ”bästis” till nya matte eller husse, vandringskamrat och soffkompis. Lyckan vore ett hem att kalla ”sitt” – det ska väl inte vara en omöjlighet. Var finns Du som öppnar Din dörr och Ditt hjärta för underbara Anda? Skänk henne ett varmt och skyddande hem före vinterstormarna börja yra.

Läs mera om Anda här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d