Frusna små katt-tassar söker varma famnar!

De senaste dagarna har tre katter blivit bokade och får se fram emot att bli emottagna med kärlek och värme. I vinter kan de sitta i fönstret och titta på snöflingor och småfåglar, varma och trygga. Alla har inte haft samma tur. Vi har ännu fyra ljuvliga skyddslingar som söker varma famnar att krypa ihop i när vinternatten sänker sig. Pojkarna Coco och Viziru samt flickorna Delia och Luisa väntar och längtar. Har Du plats i Ditt hem och Ditt hjärta för en mjuk och len kamrat som inget hellre vill än att få sin egen människa att glädja?

Du kan läsa mera om katterna här.

Intresseanmälan finner Du här.

Vill Du vara fadder till en katt som aldrig kommer att få resa – läs här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d