Lille Barry hälsar och tackar alla som hjälper honom.

Barry som på bilden träffar Hundhjälpens Ulrica har verkligen tagits till många hjärtan – den lilla hunden som under flera år misshandlats med sparkar och slag. Svårt medtagen anlände han till STAAD och Mihaela Baisan. Här möttes han av kärlek och medkänsla. Barrys ena öga är förstört och han har efter misshandel mot huvudet svårt med viss koordination. Han behandlas så gott som dagligen nu i landets enda tryck-kammare för djur, där syre i hög dos tas upp av kroppens alla celler och bidrar till läkning. Barry är van vid detta nu och vilar lugnt inne i kapseln. Små framsteg börjar skönjas. Hans stela och ihopdragna kropp har börjat slappna av och räta ut sig. Gången är stadigare. Behandlingen och andra medicinska åtgärder fortsätter tack vare alla snälla människor som ställer upp för honom. Syftet är att kunna skänka lille Barry bästa möjliga livskvalitet. Barrys kamp för att överleva sina tidigare plågoandar förtjänar att VI kämpar för honom.

Barry i syretanken

Vill Du bidra till Barry fortsatta rehabilitering, sätt in ditt bidrag märkt ”Barry”

Plusgiro 355 425-0 Swish 123 1721430

Vill du att Ditt namn syns i vår gåvoredovisning, skriv “Godk. GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d