Hjälp Kristina in i värmen och gemenskapen!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Månaden tar slut och ingen har bjudit in Kristina som är en av de hundar som mår sämst i hägnet och verkligen behöver få sin resa till ett lugnare och bättre liv. Hon stressas svårt av den monotona tillvaron och det eviga stöket med många andra hundar runtomkring – samt frånvaron av någon som har tid att ägna bara henne. Vintern kommer även till Cernavoda med snö och minusgrader – och Kristina fryser. Hon behöver få komma in i värmen och gemenskapen i ett hem där man har hjärta för hundar. Nog måste väl detta hem finnas? Så många hundar får resa kors och tvärs över Europa – till härliga miljöer, roliga äventyr och alldeles egna människor. Kristina behöver Dig – helst som matte / husse, men annars som fodervärd tills det rätta hemmet hör av sig. Kan Du hjälpa?

Läs mera om Kristina här.

Intresseanmälan finner Du här:


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d