Premiär för Haqihana!


Idag är det premiär. Nu landar de första hundarna med färdigt inprovade Haqihana-selar, något vi är verkligt glada och stolta över. Haqihana-selen är i topp vad gäller hundens säkerhet. Rätt anpassad går den inte att backa ur. Hundarna får inte ha selen på sig under flygresan så dessa delas ut på Arlanda – där resenärer och mötare hjälper att ta på hunden den. Att hunden har en trygg sele gör dock inte att risken är noll för rymning. Som ägare bör du för maximal trygghet koppla ihop selen med ett läderhalsband samt fästa kopplet vid ett midjebälte / hundförarbälte. Kontrollera din utrustning ofta för att se till att delar är hela / inte slitna.

Filmen ovan visar hur en Haqihana-sele anpassas till hunden. Filmen är på engelska då den även är avsedd som instruktion för våra kollegor i Rumänien.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d