Santina – en rottisflicka fylld med kärlek söker hem!


Vem är den lycklige som ska få dela sitt liv med underbara Santina? Hon finns i Mariestad och tar gärna emot besök. Du som blir Santinas nya matte eller husse får en osviklig vän fylld av kärlek till sina människor och med stor mysfaktor. Det bästa hon vet är att få vara nära och känna sig älskad. Detta varvar hon gärna med intressanta skogspromenader och lite tankenötter. Santina önskar sig ett hem där hon får stå i centrum och bli bortskämd som den rottweilerprinsessa hon är. Hon vill bo i ett hem utan småbarn och har inget emot att vara ensam hund. Finns hund så får det gärna vara en lite större, stabil hane. Inga katter. Ta chansen att få krypa upp i tv-soffan nu i höst med en stor, varm och trygg kamrat.

Du kan läsa mera om Santina här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d