Låt lyckan komma även till Kristina!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Det finns starkt vägande skäl till att Kristina valts till vår månadshund. Hon har börjat vantrivas alltmer i hägnet och stressas svårt av att det alltid väsnas där och aldrig är riktigt lugnt. Kamraterna byts ut med jämna mellanrum då hundar får flytta till egna hem eller nya hundar anländer. Ideligen måste relationer brytas och skapas. Vissa hundar bryr sig inte, men Kristina som är en lite känsligare hund mår nu riktigt dåligt och måste för sin hälsas skull få lämna hägnet och få landa i ett lugnt hem där hon återigen får upptäcka att hundlivet kan vara riktigt roligt! Kristinas profil på hemsidan beskriver henne som glad och lekfull – och det är så hon varit – och bör få bli igen. Lyckan har ett pris – men det är överkomligt – 2800 kr endast då Kristina nu sponsrats av snälla människor. Nog måste det finnas godhjärtade människor här i Sverige som har plats för Kristina i gemenskapen. Ge henne chansen – och du har efter en tid en oslagbart vänlig vän som bara önskar sig närhet och trygghet.

Om Kristina kan Du läsa här.

Intresseanmälan finner Du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d