Fodervärdar sökes till ungdomarna Santiago, Shadow och Elba!


Att växa upp i hägnet innebär att man är trygg och mätt samt får nödvändig veterinärvård. I övrigt är tillvaron enahanda och begränsad. Världen består av kamraterna i inhägnaden, hundskötarna samt de skyddande murarna. Vad omgivningen i övrigt kan bjuda på är okänt. Man missar allt det roliga en ung hund älskar – lek och samarbete med sina människor, äventyr i skog och mark, mysande och sköna bäddar, märgben och leksaker. Vi ber nu om hjälp för tre av våra skyddslingar, samtliga härliga individer som behöver lite skjuts på vägen till ett eget hem. Som fodervärd är Du ovärderlig. Glädjen när hunden så småningom får flytta till sitt eget permanenta hem är stor – för alla inblandade. Vi söker nu med ljus och lykta efter Dig som kan ställa upp och ta emot en av våra ungdomar i Ditt hem, ge den en fin start som ”nysvensk” och så småningom tillsammans med Hundhjälpen lotsa den till evighetshemmet. Hör av Dig!

Läs mera om att vara fodervärd här.

Läs om Santiago här.

Läs om Shadow här.

Läs om Elba här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d