Vill Du vara fodermatte / -husse till vår härliga Santana?

Black Beauty borde hon heta – vår kolsvarta schäferkorsning Santana. Detta är en av våra allra gladaste och socialaste hundar och det är underligt att hon ännu inte ”hittat hem”. Blir hon inte bokad inom den allra närmaste tiden får hon ändå komma till Sverige – men vi söker den / de personer som vill ställa upp och hjälpa henne längs vägen till det egna hemmet. Har Du plats i hjärta och hem för denna underbara flicka så hör av Dig. Som fodermatte / -husse hjälper Du till att göra skillnad för en levande varelse – det gör gott i hjärtat.

Vet Du nu redan vet att Du erbjuder evighetshemmet, hör av Dig snabbt.

Om Santana kan Du läsa mera här.

Om att vara fodervärd kan Du läsa här.

Mail: info@hundhjalpen.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d