Vår fine Bobby – uppdatering

Bobby är en hund som rörde vid mångas hjärtan. Han levde på gatan där han matades av en man han nog ansåg som sin ”husse”. Mannen dog plötsligt och Bobby vandrade runt i hela regionen sökandes efter honom. Till sist var han så svag att han inte orkade längre utan blev liggandes – då anfölls han av andra gatuhundar och blev illa biten. Om detta kan Du läsa här.
Bobby omhändertogs av Mihaela Baisan / STAAD och fördes omedelbart till veterinär. Han har sedan dess återhämtat sig fint och är en framtida kandidat för Hundhjälpens adoptionsprogram. Efter ett mindre bakslag där han återigen fick veterinärvård ( bilden nedan ) är Bobby snart på fötter igen och vi hoppas snart kunna erbjuda honom en framtid i hundlandet Sverige. Det är en fin kille som väntar på sin resa!

Vill Du bidra till Bobbys fortsatta rehabilitering, sätt in ditt bidrag märkt ”Bobby”

Plusgiro 355 425-0 Swish 123 1721430

Vill du att Ditt namn syns i vår gåvoredovisning, skriv “Godk. GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d