Vem välkomnar vackra Kristina?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vår månadshund i september är vackra Kristina. Vi vädjar för henne då hon tillbringat alltför lång tid i hägnet och börjar visa tecken på att hon är ledsen / deprimerad. Kristina har aldrig fått komma till sin rätt bland hägnets alla hundar. Hon har aldrig haft en egen människa som visar henne världen och överöser henne med kärlek. Den egna bädden och godbitar som bjuds är hittills bara en dröm. Vintern kommer även till Cernavoda med minusgrader och en svår tillvaro för hägnhundarna. Nog kan väl Kristina denna vinter få krypa ihop i värmen i ett hem i Sverige, mätt, trygg och nöjd. Snälla Hundhjälpens vänner – hjälp Kristina!

Läs mera om Kristina här.

Intresseanmälan finner Du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d