Vi vädjar för vår käre Lupin!

Månaden lider mot sitt slut och vi vädjar ännu en gång för vår månadshund Lupin. Det är svårt att förstå varför den här underbare killen som vill alla så väl inte fått sitt evighetshem ännu. Lupin är balanserad hund – pigg och glad – och samtidigt eftertänksam och lyhörd. Den egna människan kommer att bli oerhört viktig för honom och han kommer att försöka göra allt för att anpassa sig och bli älskad. Nog finns det väl någon här i Sverige som kan öppna dörr och famn för Lupin – och få en bäste vän för livet? En bäste vän att kura ihop med i höstmörkret och så småningom busa i snön med? En bäste vän att uppleva vårens återkomst med och plaska i sjöar med på sommaren? Ge denne fine kille chansen – han behöver Dig så innerligt!

Läs mera om Lupin här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d