Kungsängens Veterinärklinik i Stockholm – med hjärta för djur!


”Vår vision är att ge dig högklassig veterinärvård präglad av empati och omtanke.”

Vi vet ju alla hur tryggt det känns med en ”husläkare”. Nu har vi förmånen att presentera vår ”husveterinär” i Stockholmsområdet, Kungsängens Veterinärklinik. Flera av oss har stött på fördomar när vi kommit till kliniker med våra gatuhundar. Vissa har blivit ifrågasatta och har efter besöket lämnat kliniken med en dov känsla i hjärtat – en känsla av att ens hund kanske diskriminerats och setts som mindre värd – bara för att den är gatuhund utan ras och stamtavla. Vårt förslag är att du hädanefter besöker Kungsängens Veterinärklinik – där varje hund / katt och ägare bemöts med respekt och omtanke. Nämn gärna att ditt djur kommer från Hundhjälpen redan när du gör bokningen. Här träffar du duktiga veterinärer med djurens hälsa och bästa i fokus och en human prisnivå. Här finns möjlighet till en bred diagnostik och behandling – och i de fall man saknar expertis remitterar man vidare vid t ex ögonkirurgi. Flera av Hundhjälpens hundar är redan kunder här och deras ägare rekommenderar varmt kliniken.
På kliniken kan du även köpa foder och tillskott samt vissa vårdprodukter.

Om Kungsängens Veterinärklinik kan du läsa här

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d