Gratulerar Sara!

 

Sara Turetta är SaveTheDogs grundare och drivande kraft. Sedan 2002 har hon oupphörligt kämpat för de rumänska gatuhundarna och byggt upp en fantastisk verksamhet i Cernavoda. Sara har pendlat mellan hemorten Milano i Italien och Rumänien. Hennes liv har kantats av enorma personliga uppoffringar samt förtvivlan över den nöd hon dagligen möter bland djuren i Rumänien. Vi som känner Sara ser henne som en stark förebild och en inspirationskälla, aldrig sviktande. Tiotusentals djur har fått hjälp tack vare Sara och hennes fina team. Engagemanget och det hektiska livet Sara lever har alltid omöjliggjort att kunna ha egna husdjur, en stor sorg. 17 år efter SaveTheDogs anländande till Cernavoda blev Sara nu plötsligt hundägare.

 

 

Lilla Amelie, idag 9 månader gammal och två kilo tung är nu Saras alldeles egna hund. Filmen ovan visar deras första möte efter räddningen. Denna lilla hund växte upp i ett rom-område där hon vid tre månaders ålder och vid en vikt av ett ynka kilo satt fastkedjad utanför ett ruckel. SaveTheDogs har sedan dess kämpat för att få loss henne från denna fruktansvärda tillvaro. I början av augusti lyckades det! Amelie återhämtar sig nu på kliniken och njuter av sin tillvaro. Varje dag får hon leka och mysa med matte Sara och då alla formaliteter är avklarade kommer hon att få flytta till Milano och ”arbeta” med Sara på kontoret där.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d