Ännu har månadshunden Lupin inte hittat hem!

Vår charmör Lupin har redan tillbringat för mycket tid i hägnet. Han hör egentligen hemma i ett svenskt hem, där han glatt får ta del av såväl äventyr i skog och mark – som mycket mysande hemma och utdelande av godbitar. Lupin är en klipsk och mycket tillgiven grabb som älskar att promenera, men hägnet kan tyvärr inte erbjuda mycket i den vägen. Dagarna blir därför kantade av tristess och monotoni, något som långsamt bryter ner en kärleksfull hundsjäl. Lupin har många goda egenskaper och blir en fantastisk familjemedlem och följeslagare på livets alla vägar – bara han får chansen. Är det hos Dig? Hör av Dig! Lupin behöver hjälp.

Läs mera om Lupin här.

Intresseanmälan finner du här.

En kommentar på “Ännu har månadshunden Lupin inte hittat hem!

  1. Hej. Vilken fin hund det är. Vi är ett hundlöst par sen 2år sedan våran älskling gick bort. Vi är ett par dagar i 50års som älskar uteliv i skog och natur. Kommer han till oss så får han alltid vara med oss. Vi är ute mycket i skog natur om dagarna. Mvh Rickard Johansson. 😃

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d