Vi kan rädda honom! Sista dagarna Ditt bidrag dubbleras – och gör dubbel nytta!

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “Dubbelt”.

Kära djurvän!
Vi har en pågående insamling med stoppdatum 10 augusti – för valpar som denne lille nyfödde hane, endast någon timme gammal, ännu blind och hjälplös. Fram till detta datum fördubblas Din insättning av en schweizisk stiftelse för att kunna rädda även den svagaste valpen – den som valpen på bilden ovan. Den här lille valpen får sitt namn först när man vet att han överlever, väl medvetna som man är om den statistik som visar att en av två omhändertagna valpar inte klarar sig. Det behöver inte vara så – det är VI gemensamt som avgör.

SaveTheDogs räddar varje vecka dussintals gatuhundar i områden där villkoren är de värsta möjliga. I Rumänien är det rutin att stöta på döende hundar på gatorna. Valpar som denna är hårdast drabbade av den katastrofala situationen, separerade från sina mödrar efter några timmar, dagar eller veckor. De blir offer för andra djur, svält, parasiter och dödliga sjukdomar som parvo och valpsjuka. Livet hänger på en skör tråd och några kommer att dö även om de nås av hjälpinsatser – men MÅNGA överlever tack vare att hjälp / vård ges i tid.

Varje vecka görs mängder av ingripanden. Antalet räddade hundar är stort och kostnaderna höga. Resurserna för att rädda liv finns inte alltid och då är det svårt att dölja tårar, besvikelse och frustration. Livräddande insatser som uteblir av ekonomiska skäl är tunga bördor. Vi har ännu tid kvar! Målet är att tillsammans med SaveDogs samtliga partners samla in EUR 80 000, ca 800 000 kr. Varje liv som står på spel måste få en chans. Då kan även den svagaste valpen – den som skulle dö utan hjälp – få livet i gåva!

Fram till 10e augusti fördubblas samtliga donationer av en generös schweizisk stiftelse. Hundratals hundar, däribland den nyfödde valpen i handen på en av SaveTheDogs anställda ges förutsättningar till hälsa och liv. Din donation gör dubbel nytta. HJÄLTAR BEHÖVS – bli en av dem. Varje bidrag, litet som stort gör skillnad, dubbelt upp!

TACK från små klappande hundhjärtan.

Sätt in Ditt bidrag, litet eller stort: Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430. Märk insättningen “Dubbelt”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv GDPR. Kampanjens sista dag är 10 augusti.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d