John är ledsnast I hägnet!

Det var nog ingen som förstod hur fästa John och hans bror Hercules var vid varandra – de hade ju andra syskon runtomkring och oftast fullt upp. Dock – när Hercules reste rasade hela Johns värld. De första dagarna grät han oupphörligt vid stängslet och hur man än försökte leka med och distrahera honom var han otröstlig. Han har nu fått flytta in bland andra hundar som han i bästa fall bryr sig om en stund – men största delen av dagen sitter han vid stängslet och bara väntar. Den här goe och kärleksfulle pojken behöver snarast möjligt få egna människor som har tid just för honom och kan erbjuda ett roligt och omväxlande hundliv. Då Johns sorg är så tung för honom att bära hoppas vi att hans alldeles egna hem ska stå att finna snabbt – så att han får resa till glädje och kärlek!

Läs mera om John här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d