BOBBY TACKAR FRÅN HJÄRTAT!


Ni minns väl Bobby – den unge hanen som nyligen omhändertogs vid STAAD och där mannen som skötte honom på gatan hade dött. Bobby sörjde enormt och sökte förtvivlat efter mannen kring flera städer tills hans slutligen kollapsade av utmattning. Då anfölls han av andra gatuhundar och skadades illa. Mihaela som driver STAAD fick höra talas om händelsen och öppnade genast dörren för stackaren. Tack vare de pengar som snabbt samlades in bland Hundhjälpens vänner har Bobby kunnat erbjudas veterinärvård utan begränsningar. Hans skador har setts till, ett antal stygn har sytts och så har han fått såväl smärtstillande medicinering samt antibiotika. Hans tillstånd följs noga. Vid sitt senaste veterinärbesök såg Bobby så här glad ut – kanske med vetskapen om att han nu är trygg och går en ljus framtid till mötes. Tack alla som hörsammade nödropet för honom!

Bild från omhändertagandet

En kommentar på “BOBBY TACKAR FRÅN HJÄRTAT!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: