Hundhjälpens vän – Milo!


Milo Winger, 9 år, är en stor djurvän och en inspirationskälla för oss alla. Han är kille som funderar på mycket och en dag bad han sin mamma Ewa att kontakta Hundhjälpen. Milo hade bestämt sig för att han ville donera alla de saker han hade och som han inte längre behöver. Hundhjälpen har informationsbord med försäljning på Alingsås Alleloppis under sommaren. Där har alla hans leksaker och fotbollsskor funnits till försäljning och intäkterna har gått oavkortade till SaveTheDogs arbete på plats bland nödställda djur i Rumänien.

Hundhjälpen vill tacka och därmed uppmärksamma vår och djurens egna lille hjälte, som redan i så unga år visar på möjligheten att hjälpa till oavsett ålder. Han bidrar därmed till en bättre värld för de utsatta djuren i Rumänien. TACK, Milo!


( Mamma Ewa har godkänt text och bilder för publicering)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d