Rädda EN valp eller TVÅ – du behöver inte välja! Din donation fördubblas!

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “Dubbelt”


Alla som arbetar på fältet i Rumänien vet detta – en av två omhändertagna valpar dör. När de hittas är de endast timmar, dagar eller veckor gamla – ofta med navelsträngen kvar, svårt undernärda och med mag- och tarminfektioner – eller drabbade av valpsjuka eller parvo. Det här är också historien om de två valparna på bilden – där den ena med sin blick uppmanar dig att ta hem den. Den andra valpen, bakom, har resignerat och accepterat sitt ofrånkomliga öde – att troligen dö. Du kan rädda båda!

Du som följer Hundhjälpen / SaveTheDogs är speciell, med ett hjärta fyllt av kärlek och en vilja att hjälpa en liten individ vars enda hopp står till Din välvilja. Nu har vi alla ett unikt tillfälle att göra skillnad för alla de valpar som sommartid översvämmar hägnen.

Varje år får SaveTheDogs ett tidsbundet erbjudande från en Schweizisk stiftelse. Man matchar varje insamlad krona / euro – för att göra dubbel nytta. Din skänkta hundralapp blir alltså tvåhundra kronor, femhundra kronor bli tusen! SaveTheDogs kämpar i Europas mest eftersatta område – för de svårast drabbade djuren. Hjälp dem hjälpa – dubbelt upp! Det är NU Din gåva blir mest effektiv – som dubbla summan.

Sätt in Ditt bidrag, litet eller stort: Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430. Märk insättningen “Dubbelt”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv GDPR. Kampanjens sista dag är 10 augusti.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d