En lurvig björn – månadshunden Gaetano!

Vem kan motstå en så här lurvig och stilig björn? Vår underbare Gaetano drar lätt blickarna till sig med sin mjuka och härliga päls. Det är en päls man gärna smeker och som värmer fingrarna kalla dagar. Han är en oerhört glad och människokär kille som ännu inte hittat sitt evighetshem. Någon har heller inte upptäckt att de saknar en Gaetano i sitt hem – för kamratskap, äventyr eller bara hemmamys. Tiden tickar och Gaetano börjar fara mycket illa i hägnet där det aldrig är lugnt och han inte erbjuds den kvalitetstid han behöver få. Vem öppnar sin dörr förr för en lurvig, bäste vän – Gaetano? Han vill helst bo som enda hund då han fäster sig enormt vid sina människor. Finns hund ska det vara en stabil tik. Ge Gaetano livets gåva – det egna hemmet nu i sommar!

Läs mera om Gaetano här.

Intresseanmälan finner Du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d