Hundhjälpen är även “katt”!

Det har väl inte undgått någon att vi även har katter i vårt adoptionsprogram. De rumänska katterna har en svår situation och det finns ytterst små chanser för dem att få hjälp. SaveTheDogs med den nya veterinärkliniken och det fina katthägnet erbjuder de värst drabbade en livlina. I vårt adoptionsprogram hittar du pojkarna Coco och Viziru vars husse dog och katterna blev hemlösa. Du hittar Luisa som hittades påkörd och svårt skadad samt Cleopatra som dumpades med sina kattungar inknutna i en säck. Dessa fyra katter är ljuvliga individer som längtar efter lugnet och kärleken i ett eget hem. Söker Du en spinnande kamrat, ta emot en våra katter. Ge den möjligheten till ett fint kattliv!

Katterna är givetvis kastrerade, chip-märkta, vaccinerade och testade. De har EU-pass.

Läs mera om våra katter för adoption här.

Intresseanmälan finner Du här.

En kommentar på “Hundhjälpen är även “katt”!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: