Hjälp STAADs hundar!

12 hundar bor ännu kvar i det gamla, egentliga nedlagda STAAD. Det finns helt enkelt inte plats för dem vid den nya anläggningen. Vi chockades ju alla i höstas när plötsligt bulldozrar och traktorer dök upp utan förvarning och började riva hägnet då markägaren vill bygga annat där. Dessa hundar lever på lånad tid i den del av hägnet som Mihaela lyckades få behålla / hyra – en tid. Deras utrymme är väldigt litet – vattnet har nu stängts av så Mihaela kör dit i dunkar varje dag. Ett stort träd har ramlat över anläggningen och otroligt nog skadades inga hundar. Det byggs för fullt på tomten och arbetarna är inte pålitliga vad gäller attityden till hundarna. Det dånar och brakar från byggarbetsplatsen så hundarna är stressade och oroliga, Vi måste hjälpa Mihaela att frigöra utrymme vid den nya anläggningen genom adoption – eller med direktadoptioner / fodervärdar till hundarna som vistas på det gamla, farliga stället. Kan DU ställa upp som ägare / fodervärd till just en av STAADs hundar? Det är brådskande då varje dag för tillvaron närmare den tidpunkt då det sista staketet rivs – och då finns ingen plats för hundarna någonstans.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d