Två vackra bröder vars väntan aldrig tycks ta slut……….Månaden lider mot sitt slut. Våra månadshundar, bröderna Gandalf och Thorin har ännu inte fått ana glimten av en bättre framtid, ett hundliv som är fyllt av glädje och äventyr. Omhändertagna som små valpar, uppvuxna i hägnet – sedan stannade livet av. Två vackra bröder som har fullt av bus och spring i benen – och ett stort behov av någon att få ty sig till. Snälla, mjuka pojkar man tar till sitt hjärta. Dubbel glädje i pälsformat, vänner som aldrig sviker. Vem öppnar sitt hjärta och sin dörr för våra skyddslingar Gandalf och Thorin? Vi har ett mycket speciellt erbjudande till just Dig.

Läs mera om Gandalf här.

Läs mera om Thorin här.

Intresseanmälan finner Du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d