Foderhunden Tiganu semestrar just nu i Skåne – finns evighetshemmet där?


Vår specielle skyddsling, den äldre charmören Tiganu, har ännu inte hittat sitt evighetshem. Tiganu har levt ett oerhört tufft liv före han omhändertogs vid STAAD, mitt under pågående misshandel. Han har nog aldrig haft det bra en enda dag före det. Normalt finns han hos sin foderfamilj nära Sundsvall, men har nu fått följa med fodermatte på lite semestrande i Skåne. Finns matte eller husse här? Evighetshem sökes där det aldrig tar slut på godbitar och kärlek. Tiganu som är en äldre pojke vill bo i lugn miljö utan småbarn och ha en egen täppa där han kan ligga och snusa på vindens alla dofter. Han bor väldigt gärna som ensam hund i hemmet men kan annars dela med en snäll och trygg tik. Tiganus år är värdefulla nu – så vi önskar honom världens bästa hem.

Läs mera om Tiganu här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d