En midsommarhälsning från Emma.

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “Emma”


Midsommar är en härlig tid – med ljusa nätter och festligheter. Midsommar är också blomsterkransarnas högtid – och vem pryder kransen bäst om inte vår egen lilla skyddsling Emma. Hundhjälpen önskar er alla en härlig midsommarhelg – med glädje och gemenskap. Vi fortsätter också vår kamp för att rädda Emma som måste få sin operation för att överleva. Vår lilla Emma som kastades ut från en bil som en sopsäck vid späda 8 dagars ålder – och som utan SaveTheDogs skulle svultit ihjäl då hennes överkäke och mule är starkt deformerade. Nu flaskmatas hon i täta intervaller och mår efter omständigheterna alldeles utmärkt. Hon är full av liv och glädje, och är älskad av alla som möter henne. Vi ger Emma en framtid – visst är DU med?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d