Emmas första år – 100 000 kr. Nu hänger det på Dig och Mig!

Plusgiro 355 425-0, Swish: 123 1721430, “Emma”

Vi har antagit utmaningen! Vår älskade, lilla Emma kommer att få leva – men livet har ett pris. Hon har redan kostat stora summor med den intensiva övervakning och vård som krävs. Emma är SaveTheDogs och Hundhjälpens största individuella åtagande genom tiderna. Den som träffat Emma förstår precis. Hon fullkomligt spritter av livsglädje i sin nu trygga miljö, se filmen ovan. Emma kommer att så småningom opereras. Nu pågår konsultationer med internationella specialister. Operationen är nödvändig för att Emma ska överleva – hon kommer aldrig annars att kunna äta hö eller beta.

Vi måste alla hjälpas åt nu. Du kan starta din egen insamling för Emma på FB. Ulrica samlade precis in 5000 kr bland vänner och bekanta som inte annars skulle blivit varse Emmas situation. Så här skriver hon:

”När jag var i Rumänien för två veckor sedan träffade jag Emma, som hade anlänt till hägnet bara några dagar innan. När jag mötte henne låg hon på en mjuk halmbädd inne i åsnestallet. Trots allt hon varit med om i sitt korta liv så visade hon upp en sådan livsglädje och tillgivenhet så mitt hjärta smälte totalt. Jag satt en lång stund med hennes lilla huvud i min famn och klappade henne stilla. Jag viskade till henne ”allt ska bli bra, vi ska hitta ett sätt att hjälpa dig”.

”Detta lilla liv stal mitt hjärta fullständigt och jag visste att jag måste göra allt som stod i min makt för att hjälpa henne. Så för att nå människor utanför Hundhjälpen så startade jag en privat insamlingskampanj på FB där jag kunde nå ut till vänner och bekanta som annars inte hade hört talas om Emma.”

Så här gör DU för att göra en egen insamlingskampanj:
https://hundhjalpen.se/skapa-en-egen-insamling/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d