Vi finns i Sverige – men har inga egna hem!

Två vackra killar till söker egna hem. Det här är grabbar med stor potential som bästisar, blivande färdkamrater på livets alla stigar. Båda älskar våra svenska marker och alla spännande naturupplevelser som bjuds. Stilige Josh som inte riktigt kommer till sin rätt i nuvarande hem då den andra hunden har övertaget och han ideligen får stå tillbaka. Josh får inte chansen att utvecklas och visa vilken fin hund han är. Ståtlige Bentley som är en hejare på att promenera i skogar och önskar sig en naturälskande familj där han får följa med på äventyr. Klipsk som få och oerhört tillgiven sina människor.

”Bli med” en fyrtassad bäste vän nu i sommar. Sitt på klippor tillsammans och se på vågor. Ta långa promenader i skogar och över ängar. Mys tillsammans i solnedgången. Dela smörgåsar. De här fina killarna söker sin matte eller husse – är det DU som blir den lycklige?

Läs mera om Josh här.

Läs mera om Bentley här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d