Vi finns i Sverige – men har inga egna hem!

Här har vi två flerfärgade, lurviga och tjusiga grabbar som ivrigt spanar efter sina evighetshem. Att det ska vara så knepigt att hitta det hem där man längtar efter en följeslagare som dessa två. Nu är det dags – båda pojkarna längtar efter egna gräsmattor att rulla runt på i sommar. Zip, vår lite försynte charmör som är så lätt att ta till hjärtat, som så innerligt längtar efter närhet och är en hejare på att hjälpa fodermatte med trädgårdsarbetet. Ozzy med sin lugna och kloka framtoning, som har lite distans men ändå inte, som med glädje kommer att bli del av en kärleksfull familj och ta hand om dem på bästa sätt.

”Bli med” en fyrtassad bäste vän nu i sommar. Sitt på klippor tillsammans och se på vågor. Ta långa promenader i skogar och över ängar. Mys tillsammans i solnedgången. Dela smörgåsar. De här fina killarna söker sin matte eller husse – är det DU som blir den lycklige?

Läs mera om Zip här.

Läs mera om Ozzy här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d