Vi finns i Sverige – men har inga egna hem!

Två svartblänkande, stiliga killar söker fortfarande sina evighetshem. Varför de ännu finns kvar för adoption är svårt att förstå. Jason – gentlemannen som är klok som få och tar dagen som den kommer. En kille med BFF – kvalitet som kan charma alla han möter. Underbare Alessio som i hägnet var blyg men i Sverige gjort enorma framsteg och börjat njuta av livet tillsammans med sina hundkamrater hos fodervärden. En följeslagare på livets alla stigar.

”Bli med” en fyrtassad bäste vän nu i sommar. Sitt på klippor tillsammans och se på vågor. Ta långa promenader i skogar och över ängar. Mys tillsammans i solnedgången. Dela smörgåsar. De här fina killarna söker sin matte eller husse – är det DU som blir den lycklige?

Läs mera om Jason här.

Läs mera om Alessio här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d