Vi finns i Sverige – men har inga egna hem!

Tina och Bryan väntar och väntar på att bli upptäckta – och få sina egna människor som ägnar dem tid och kärlek. Tiden går och väntan blir lång. Nog finns det väl någon som öppnar sin dörr för en av dessa underbara hundar. Tina har ett stort behov av en bästis – en person som hon kan knyta an till och som för henne blir väldigt viktig. Unge Bryan är glad och lekfull, men saknar den närhet som endast en egen matte eller husse kan ge. Båda hundarna vill bo i lugn miljö och bjudas på spännande skogspromenader varje dag. Sommar, sol och hundliv – en oslagbar kombination. Snälla du som har en ledig plats i ditt hjärta – överväg Tina eller Bryan – du är behövd!

Läs mera om Tina här.

Läs mera om Bryan här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d