Vår allra goaste farbror – Tiganu!

 

Ännu väntar vår underbare lille gubbe Tiganu i sitt foderhem. Nog ska han väl kunna få tillbringa sommaren i sitt alldeles egna hem därifrån han aldrig behöver flytta? Tiganu är en hund med en sorglig bakgrund – kantad av svält och misshandel. Han omhändertogs under pågående misshandel som han kanske annars inte skulle överlevt. Den rumänska verkligheten är grymmare än man kan föreställa sig. Nu önskar Tiganu att någon ska ta honom till sitt hjärta och ge honom kärlek och trygghet i obegränsade mängder, godbitar och mysande. Tiganu har inga krav på aktiviteter utan nöjer sig med att strosa runt i en trädgård och i närområdet. Sedan intar han gärna en mjuk bädd och snuttar på ett märgben. Hemmet ska vara lugnt och lugnt beläget och måste ha egen trädgård. Inga barn under skolåldern. Tiganu bor gärna som ensam hund eller delar hemmet med en vänlig tik.

Läs mera om Tiganu här.

Intresseanmälan finner du här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: