Coco och Viziru förlorade sitt hem!

Coco och Viziru betydde mycket för den gamle man som ägde dem. Han var mycket ensam och katterna var hans vänner och gav mening åt hans dagar. De ägnades stora omsorger. Mannen dog i mars och för katterna innebar det en stor sorg, där Viziru under en period helt slutade äta. De återhämtar sig nu vid Footprints of Joy men miljön är svår för dessa tidigare så skyddade katter. Coco och Viziru är sociala och snälla grabbar och vi hoppas att de snabbt ska få sina flygbiljetter till det egna hemmet i Sverige – och igen få bli älskade familjekatter. De placeras endast tillsammans och ett speciellt erbjudande finns till rätt hem.

Läs mera om Coco här.

Läs mera om Viziru här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d