Alla älskar vi Scooby!


SaveTheDogs drev tidigare ett hägn även i grannstaden Medgidia. Härifrån kom då en mängd hundar till Sverige och vi besökte regelbundet anläggningen. Alla blev vi kära i Scooby. Han var ”kung” på anläggningen – med ett stort leende från öra till öra. Man behövde bara titta på honom så blev man glad. Scooby var sällskaplig och trevlig – men valde själv tillfällen för att umgås och mysa. Försök att ta in honom i vårt adoptionsprogram misslyckades då han totalvägrade såväl halsband / koppel samt att vistas i ett trångt utrymme ( flygbur ). Trots många försök att komma tillrätta med detta så ”vann” Scooby – och då SaveTheDogs stängde ner sin verksamhet och byggnaderna togs över av den verkligen ägaren fick Scooby stanna kvar, vilket nog var det bästa för honom. SaveTheDogs besöker honom varje månad för att säkerställa att han mår bra på alla sätt – väl medvetna om att han har många fans spridda över Europa.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d