Bidrag nr 27 – låt Eurovision rädda en valps liv!


Många, många ser på Eurovision Song Contest i kväll – och många lägger sin röst på ett av bidragen. Varför i stället inte lägga sin röst / sitt bidrag där det räddar ett liv? Genom att rösta på ”Bidrag 27 – Valpar” så går din gåva oavkortad till den mängd övergivna valpar som nu omhändertas i Cernavoda och vid STAAD. Varje valp innebär en stor kostnad då den alltid är i dåligt skick, ofta parasitfylld, mager och ibland sjuk eller skadad. Utan SaveTheDogs / STAAD dör de – men DIN röst hjälper dem till livet.

 

Bidrag nummer 27 – en gåva till livet! Märk din gåva ”Bidrag 27”. Skriv GDPR om vi får publicera ditt namn i vår gåvoredovisning.

Plusgiro 355 425-0

Swish 123 1721430

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d