Hjälp Tina till hemmet hon så längtar efter!


I väntan på en egen människa som ägnar henne tid, omsorg och kärlek vistas Tina hos en fantastisk fodervärd i Småland. Här är hon dock en i mängden och det märks tydligt att hon blir alltmer ledsen över att inte få den uppmärksamhet hon så förtjänar. Tina önskar sig en egen matte eller husse att ta ut på spännande promenader och att få krypa ihop med i soffan på kvällarna. Någon som pratar vänligt och har en smekande hand. Någon som har märgben att bjuda på och ställer fram en mjuk bädd – för alltid!
Nog måste väl denna person finnas? Tina vill bo i ett lugnt hem utan småbarn och hon skulle trivas ypperligt om hon fick bo som ensam hund och riktigt lägga beslag på sina människor. Alternativt bor hon gärna med en snäll och stabil hane i liknande eller större storlek.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Du kan läsa mera om Tina här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d