En fyrklöver stiliga bröder!

Nu har Du möjlighet att bli matte eller husse till en av våra verkligt stiliga hundbröder – Hercules, Hank, Nico eller John! Här har vi en fyrklöver oemotståndliga grabbar, fulla av livsglädje och bus. Berika Ditt liv med en glad kamrat som kommer att följa Dig på livets alla stigar. Bröderna är alla resklara och står och väntar med sina pass, redo för livets stora resa – den till det egna hemmet, där tillvaron ska förändras till något fantastiskt. SaveTheDogs räddade dem till livet – Hundhjälpen flyger dem till Sverige. Du ger dem nästa stora gåva – tillhörighet, närhet och villkorslös kärlek.

Läs mera om de fyra bröderna här
.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d