Akut vädjan för vår Stevie!

Stevie har ännu inte hittat sitt evighetshem. Nu flyttar fodermatte och Stevie kan inte följa med. Han är en speciell grabb med ett stort hjärta – och ett stort behov av trygghet. Nu kapsejsar hans värld och han måste få komma HEM – till hemmet där han kommer att få stanna kvar för evigt. Stevies dåliga syn samt en lätt instabilitet i kroppen ställer särskilda krav på boendet. Hemmet ska ligga i lugn miljö och det måste finnas en inhägnad trädgård – eller en trädgård man kan hägna in – då han älskar att få röra sig fritt, ligga i vårsolen eller gnaga på ett märgben medan vinden smeker över pälsen. Inga barn under tonåren. Stevie bor med tikar just nu och delar gärna hemmet med en trevlig, lite lugnare vän. Detta är en akut vädjan så är DU Stevies framtida livskamrat – hör av Dig NU.

Läs mera om Stevie här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d